folyamatosan arra kényszerültem, hogy kiszélesítsem a keresési paramétereket!

Figyelje a Grist & Toll termékeket a dél -kaliforniai régió helyi pékségeiben és éttermeiben. És még inkább érdekli, hogy sokféle liszttel és gabonafélékkel dolgozzon. Szeretem a kísérletezést, és minél inkább sültem különböző lisztekkel, annál inkább hangolva lettem, hogyan tudnék új íz- és textúra dimenzióit hozzáadni ahhoz, amit sütök. Amikor üzleti partnerem, Marti Noxon, és én először elkezdtem ötletgyűjtést egy új pékség vagy sütéssel kapcsolatos vállalkozás létrehozásáról, éppen áttekintettem egy régi Tivo-epizódot egy élelmiszerbemutatóból. A show a sütés körül forogott, és ami rám ugrott, amire a múltban nem igazán figyeltem, az történt, ami a show elején történt. Lementek a helyi malom felé vezető úton, és megbeszélik a Millerrel, mit sütnének azon a napon, és mit ajánlhat nekik a liszt útján. Egy hatalmas izzó kialudt, és elkezdtem azon töprengeni, miért nem volt már helyi malmunk vagy frissen őrölt liszt. Megkezdődött a kutatási szakasz, és valamivel több mint 2 évvel később, itt vagyunk. – Keresek a Landrace búzát és más örökségszemcséket. Természetesen meg fogom őrölni őket, de az egész bogyókat is eladom. Szeretem a búzabogyók főzését, a betűzött bogyókat és a farro -t, és beépíteni őket ízletes köretekbe vagy hideg teljes kiőrlésű salátákba. A kiskereskedelmi üzletben elkezdtem más helyi kézműveseket is bemutatni, mint például a Skamokowa Creek, amely gyönyörű, egyedülálló kenyérlapokat, vágódeszkákat és gördülőcsapokat állít elő. Kiskereskedelmi napjaimban támogatom a közösségem pékeit is, akik rendelkeznek a házikó -élelmiszer -engedélyükkel és induló sütőipari vállalkozásokat indítanak, például Joseph Abrakjian, a Beyond Bread -ból és Mark Stambler, a Pagnol Boulanger, valamint a helyi lekvár és a mézes gyártók. Végül remélem, hogy belefoglalom más sütéssel kapcsolatos áruk, például szakácskönyvek, sütőeszközök és kellékek választékát. H3>

Nem. Nagyon fontos volt számomra, hogy olyan helyet találok, amely elég központi elhelyezkedésű és hozzáférhető volt. Úgy gondolom, hogy bárki, aki érdekli a teljes kiőrlésű gabonafélékkel és a frissen marás liszttel való sütés vagy főzés iránt, hozzáférést kell biztosítania. és partnerség olyan mezőgazdasági termelőkkel, akik megértik a fenntartható gazdálkodás hosszú távú szükségességét. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy növekedési időszakot vizsgálunk a búza, hogy a növények folyamatos forgása fenntartsa a földet. A Landrace búza ültetésének ösztönzésével megpróbáljuk hozzáadni a fenntarthatóságunkat azáltal, hogy egyre inkább az aszálytűrő, mint a modern búzafajták. Végül azt akarjuk, hogy minél több helyben termesztett búzát őröljünk, de határozottan arra koncentrálunk, hogy továbbra is vannak-e a megfelelő növekedési feltételek Dél-Kaliforniában, hogy hosszú távú fenntartható gyakorlat legyen. Úgy gondolom, hogy megtesszük, de csak az idő fogja megmondani nekünk, hogy „zöldebb” lesz -e egy kis gabona a Montana -i vonatra. Sokkal magasabb a földköltség és a vízköltségek Dél -Kaliforniában, mint más búzatermesztési régiókban. A kisméretű gabona termesztése sokkal drágább az itt működő gazdák számára, és ennek életképes üzleti törekvésnek kell lennie a láncban lévő mindenkinek a gazdálkodótól a fogyasztóig.

Honnan származik a Grist & Toll név?

A grist és az útdíj szavak régi őrlési kifejezések, amelyek egyszerűsített módon írják le annak folyamatát, hogy a búza miként válnak kenyér vagy sütött kenyérké. A lisztgyárak természetes epicentrumok voltak a növekvő közösségekben, amelyekbe a helyi és a távoli mezőgazdasági termelők „darálóval” vagy gabona betakarításukkal utaznának. Miután a darálót őrölték, a Miller a bérek helyett a liszt helyett elfogadta a liszt elfogadott százalékát, akárcsak a közösségi pék, aki ezután a frissen őrölt lisztet veszi és kenyér kenyeret készít. Attól függően, hogy hol lakott, vagy a társadalom kifinomult szintjét, 8 útdíjat lehet venni a búzára. Franciaországban különálló „csavarozási” vagy szitáló létesítményeik voltak, amelyek elviszik az egyetlen átmeneti búzát a malomból, és különböző fokú finomságra szitálják a tészta lisztek létrehozása érdekében. Megengedték nekik, hogy fizetjenek is.

Mi a kedvenc gabona és miért? Nagyon örülök, hogy most a Sonorával való együttműködést élvezem. Gyönyörű krémes arany színű és édes aromája van. Ezt teljes kiőrlésű lisztként őrölöm, de ez nem olyan, mint a hagyományos teljes kiőrlésű liszt. Lágyabb fehérje- és glutén tulajdonságai vannak, és nagyon finom és finom süteményeket és pékárukat készít. Azt hiszem, Pasadena választott engem. Több mint másfél évet kerestem a megfelelő helyre. A kereskedelmi ingatlanpiac tűzben van, annak ellenére, hogy lakáspiacunk szenved. A listák felmerülnének, és látszólag egy pillanat alatt eltűnnek. Folyamatosan arra kényszerültem, hogy kiszélesítsem a keresési paramétereket! A Pasadena -nak nincs sok apró zsebje, ahol a zónák lehetővé teszik a könnyű gyártást, tehát annak ellenére, hogy nagyon érdekeltem, hogy vállalkozásomat Pasadena -ban találom, úgy tűnt, hogy soha semmi sem jelentkezik a tőzsdei keresések során. Nemrég veszítettem el 3 helyszíni ajánlatot, amikor ez az egység felugrott egy keresésre. Azonnal odamentem, hogy megnézzem, és felvettem a kapcsolatot a tőzsdei ügynökkel. Nem lehetnék boldogabb. A kis 8 egységből álló komplexumunk bérlői hihetetlenül támogatták és érdeklődtek az iránt, amit csinálok, és továbbra is találkozom egyre több induló élelmiszer-vállalkozóval, akik Pasadena-ban vagy annak közelében találhatók, tehát valami igazán nagyszerű történik itt.

Meg tudod mondani nekünk a maráláshoz használt biomagról, a hármas IV -hez? Tudom, hogy organikusan termesztett, de kétlem, hogy a vetőmag biogazdálkodás volt. Vissza kell mennem a gazdahoz, hogy ezt ellenőrizzem. Azt hiszem, megkapta a magját egy gazda barátjától. A Triple IV egy modern búza. Ha a Kaliforniai Wheat Commission hírleveleiben nézzen, akkor azt több régióban termesztették, de már nem igazán ültették. Tom Shepherd, a Santa Barbara pásztorfarmjai, a termelő, és 1973 óta organikusan gazdálkodik. Bizonyára helyesen cselekedett, mert egy mintát küldött búzájáról a kaliforniai Wheat Commission Lab -hoz, és nagyon lenyűgöző kenyérsütési teszt eredményei voltak. – Számos helyi pékség sütött vele, és mintákat hoz nekem – hihetetlen! A kisebb termelési maróberendezést nagyon nehéz megtalálni. Mivel ezt a kézművességet már nem igazán gyakorolják az Egyesült Államokban, Európába kell mennie, ahol a pékségek még mindig a saját lisztüket őrlik, így továbbra is fennáll a szükséglet, hogy a maróberendezések nagyon kicsi vagy nagyon nagy gyártási pékségekkel használhatók. – Az a társaság, amely a malmunkat családi tulajdonban van, és ezeket a különleges malmokat készíti, minden, amit csinálnak. Konkrétan egy kő malmot vagy daráló malmot akartam, ahogy azt is hívják, vízszintes kövekkel, mert ezt nagyon kézzel közelítem, Purist módon. A malomom tökéletes az egész bogyós őrléshez (ami azt jelenti, hogy nem próbálom elválasztani a korpát és a csírát az endospermiumtól, ahogyan a nagyvállalati őrlési műveletek megteszik) Kiváló íz, szín és textúra. És legfontosabb egy olyan terméket hozva a piacra, amely a legnagyobb minőségű és integritás. Nagyobb képem, a Grist & Toll számára a legfontosabb hosszú távú célom egy interaktív termelők és pékek interaktív közösségének létrehozása, amely a dél-kaliforniai helyi, fenntartható gabonafélék középpontjában áll. Az őrölt szemcsékkel, mint amilyeneket kínál, hasonlítsa össze a vásárolt liszt tárolását?

wow! Ez egy betöltött kérdés! Olyan sok különbség és előnye van. Először is, nem tudom túlbecsülni, milyen csodálatos, ha bármit is sütünk frissen őrölt liszttel. Az első nagy kinyilatkoztatás a frissesség és az íz és textúra felerősítése volt. Ugyanilyen fontos az, hogy a teljes kiőrlésű bogyó őrlése az egyetlen módja annak, hogy valódi teljes kiőrlésű terméket kapjon. A teljes kiőrlésű liszt, amelyet az élelmiszerbolt polcján vásárol, nem egy teljes kiőrlésű termék. Egyre többet tudunk meg az előnyeiről, hogy több teljes kiőrlésű gabonát adjunk az étrendünkhöz. A helyi létezés új szintű átláthatósági szintet vezet be, amely garantálja a magasabb minőségű szabványt. A Grist & Tollnál tudod, ki őrizte meg, amikor őrölték, hogyan őrölték és honnan származik a gabona.

Igen, abszolút! Eddig csak néhány napig nyitva voltam a kiskereskedelemben, és a valódi érdeklődés és izgalom az ügyfelek, akikkel találkoztam, csodálatos és nagyon érvényesítő volt. A frissen őrölt gabona kétségkívül a nagy hiányzó kapcsolat a gazdaság és az asztali mozgalom között, és ez az idő múlásával mindannyian hozzáférhetünk hozzá. Pasadena, Kalifornia

Látogasson el a gristandtoll.com webhelyre. Interjúk | Blog megtekintés Megjegyzések egy megjegyzés

Hagyjon egy választ. A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, itt megnézhetnéd az e -mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom

vegetáriánus étrend és idősebb nők

sharon palmer

2014. július 10-én tett közzé

Frissítve, 2020. október 13-án

Ellentétben azzal, amit egyes egészségügyi szakemberek hisznek, a növényi alapú étrend optimális egészségügyi előnyöket kínálhat Az öregedő nők. Ez a feltételezés gyakori lehet a növényi alapú étrend megfelelőségére a nők számára, még az egészségügyi szakemberek körében is. Ennek ellenére nem tartotta az idősebb nőket – akár olyan hírességeket is, mint Mary Tyler Moore és Michelle Pfeiffer – a vegetáriánus és vegán étrendig. Valójában, a vegetáriánus erőforráscsoport 2012. évi közvélemény -kutatása szerint, a 45–54 éves felnőttek (mind a férfiak, mind a nők) 4% -a vegetáriánus vagy vegán – ugyanolyan arányban, mint amelyet a lakosságban megfigyeltek – és az 55 éves felnőttek 3% -a és Az idősebbek vegetáriánus vagy vegán.1

Igaz, hogy az idősebb nőknek fontos táplálkozási problémái vannak, például az egészséges testsúly fenntartása, a csontok védelme és a szívbetegségek elkerülése. De ez nem azt jelenti, hogy a növényi alapú étrend nem korlátozódik ezekre a nőkre. Valójában ez az étkezési stílus hasznos lehet az idősebb nők számára. A Táplálkozási és Dietetikai Akadémia (The Academy) a vegetáriánus étrendről szóló 2009. évi pozícióban szereplő nyilatkozatában beszámolt arról, hogy a megfelelően megtervezett vegetáriánus és vegán étrend egészséges és táplálkozási szempontból megfelelő, és egészségügyi előnyöket nyújthatnak bizonyos betegségek kezelésében az élet minden szakaszában. ciklus.2

„Egyáltalán nincs oka annak, hogy bármely életkorú nők nem fogadhatnak el vegetáriánus vagy vegán étrendet”-mondja Virginia Messina, MPH, egy növényi alapú táplálkozási szakértő, aki az étrendre szakosodott. Az idősebb nők és a Vegan társszerzője számára, és soha nem késő vegán. „Néhány tápanyagigény megváltozik az életkorral, de ezeket az igényeket a növényi élelmiszerekből kielégíthetik.”

Potenciális egészségügyi előnyök

„Bizonyos esetekben a vegetáriánus nők tápanyag -bevitelt lehetnek, amelyek csökkentik őket A krónikus betegség kockázata – mondja Messina, aki a veganforher.com webhelyén táplálkozási erőforrásokat is biztosít. Az ételválasztástól függően a vegán és a vegetáriánus étrend alacsony lehet a telített zsírokban ”-tette hozzá a Reed Mangels, PhD, RD, LDN, a növényi alapú táplálkozási szakértő, a szerző és a vegetáriánus erőforráscsoport táplálkozási tanácsadója.

Valójában a vegetáriánus étkezési minták számos egészségügyi előnytel összekapcsolódtak, ideértve az ischaemiás szívbetegség, magas vérnyomás, rák és 2. típusú cukorbetegség alacsonyabb kockázatát; alacsonyabb LDL koleszterinszint és vérnyomás; és csökkentette a BMI.2-t az Adventist Health Study-2 (AHS-2), a különböző étrendi mintákra vonatkozó adatok-vegan, vegetáriánus, peskó-vegetáriánus, féliggetarian és nem vegetáriánus-elemezték a körülbelül 96 000 hetedik napi adventista résztvevőből a Egyesült Államok és Kanada.3 Ella Haddad, DRPH, MS, RD, a Loma Linda Egyetemi Közegészségügyi Iskola Táplálkozási Minisztériumának egyetemi docens, aki az AHS-2 adatai értékelést értékeli, „Szívbetegség esetén-a No No No . A kutatók összekapcsolták a lakto-ovo vegetáriánus étrendet, és a nem vegetáriánus étrendhez képest 9% -os csökkenéssel és vegán étrendben csökkentették a 15% -os csökkenést, bár az eredmények a férfiak számára robusztusabbak voltak. 32% -kal alacsonyabb az ischaemiás szívbetegség kockázatát találták a vegetáriánus felnőttek körében (férfiak és a nők együttesen) összehasonlítva a nem vegetáriánusokkal. “A vegetáriánusok több rostot és kevésbé telített zsírt esznek, és olyan étrenddel rendelkeznek, amely gazdagabb az antioxidánsokban, tehát van néhány határozott előnye az ilyen módon történő étkezéshez” – mondja Messina. Az idősebb nők számára általában kihívást jelent a tápanyagigény kielégítése, mivel energiájuknak az öregedéssel csökkennek ” – mondja Mangels. „Ez azt jelenti, hogy a tápanyag-sűrű étrend fogyasztása különösen fontos. Bizonyos értelemben az egész élelmiszerek vegán vagy vegetáriánus étrend valóban megkönnyíthetik ezt a gyakran bevont tápanyag-sűrű ételek miatt. Ez azért fontos, mert a kalóriaigények csökkentése miatt az öregedéssel jár. A nők nagyon jól enni tudnak egy tápanyag-sűrű vegán vagy vegetáriánus étrendben anélkül, hogy megfosztást éreznek. ”

Mivel az energiának a nők életkorának csökkenése van, gyakran küzdenek a súlygyarapodáskal.6 Jól dokumentált, hogy a növényi alapú étrend – Különösen a vegán étrendben – az alacsonyabb BMI -vel társulnak. Egy új tanulmány, amely az AHS-2 adatait elemezte, azt találta, hogy az átlagos BMI a legalacsonyabb volt a vegánokban (23,6) és fokozatosan magasabb a lakto-ovo vegetáriánusokban (25,7), a peskó-vegetáriánusok (26.3), a félpótlások (27,3) és a non vegetáriánusok (28,8) .7 Így a növényi alapú étrend segíthet a nőknek táplálkozási igényeik kielégítésében, elkerülve a súlygyarapodást és az egészségügyi problémák kaszkádját, amely a magasabb testzsír eredményeként fordulhat elő.

Az idősebb nők számára a növényi alapú étrendben az egyik legnagyobb kihívás lehet a megfelelő fehérjebevitel, különös tekintettel a protein bevitelének öregedés közbeni növelésére irányuló legfrissebb ajánlások fényében.

Related Posts
test title
test title